2 %

În 2016 am reușit să creăm un loc unde comunitatea din Cluj să se întâlnească și să se dezvolte! Am amenajat un centru de tineret în centrul Clujului unde am oferit numeroase experiențe de dezvoltare, am creat inițiative noi, am strâns o echipă tânără în jurul lor și le-am pus în aplicare!

În 2017 ne propunem să creștem numărul de proiecte, de beneficiari și impactul lor în comunitate! De acum, însă, putem face asta împreună! 

Redirecționează 2 % din impozitul pe venit către proiectele Education Studio!

Completează formularul 2% cu datele tale și lasă-l echipei noastre! Nu mai stai la coadă la Finanțe, îl ducem noi pentru tine!

Download Formular 230

Pentru instrucțiuni de completare, sau dacă ai alte venituri decât salariul ( ex: PFA), citește detaliile de mai jos.

Îți mulțumim!


Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) doreste. Practic, în acest fel, fiecare persoană transmite statului modul în care dorește să fie cheltuită o parte din impozitul său pe venit.

Aceasta suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean către entitatea dorită de acesta !

Dacă doriți ca, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe salariul din anul 2015, să sprijiniți activitatea Education Studio, alegeți unul dintre formularele corespunzătoare și predați-l unuia dintre membrii echipei Education Studio, sau direct la sediul nostru de pe strada Regele Ferdinand, nr. 30, ap. 3.

  1. pentru VENITURI DIN SALARIU: Formular 230
Download Formular 230

Completare:

– Secțiunea I: Nume, Prenume, Adresă ( din buletin), CNP

– Semnătura.

-Restul rubricilor nu sunt obligatorii (se completează doar dacă este cazul). Anexa informativă cu instrucțiunile detaliate pentru completarea formularului 230 o puteți găsi  AICI

Model:

Model completare formular 230 Education Studio

2. pentru ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI (ex: PFA): formular 200

 Download Formular 200

!!! Dacă nu cunoașteți suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteți lăsa căsuța necompletată, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: „…Organul fiscal competent are obligația calcularii, reținerii și virării sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat …


Poți să urmărești activitatea noastră și cum sunt folosite sumele strânse din 2 % atât pe site-ul nostru și pe celelalte rețele de comunicare! Documente recomandate: mapa de prezentare, rapoarte anuale, anunț proiecte.

Îți mulțumim pentru susținere!

CRI_6624