UNDE AM FOST

2015


 

  • Săptămâna Altfel – Fundația Noi Orizonturi – Atelier de COMUNICARE

În cadrul Săptămânii Altfel, la invitația Fundației Noi Orizonturi, am realizat un atelier de dezvoltare a abilităților de comunicare prin teatru de improvizație pentru liceeni. Am putut observa cum tinerii și-au depășit unele bariere în comunicare pe care le au, de obicei, în sala de clasă.

”Am fost surprinsă să văd că poți să înveți unele lucruri despre tine într-un mod distractiv!”, ne-a spus o elevă la sfârșitul atelierului.

 

  • Saptamana Sănătății Mintale- Asociația Minte Forte – Atelier de CREATIVITATE

Am realizat un atelier de creativitate prin improvizație, la care au participat tineri implicați, dornici să se aventureze în afara zonei de confort.

 

  • 5 MS, ediția ”Învață de la viață!” – Prezentare despre Improvizația ca abilitate de viață.

În cadrul prezentării am discutat despre esența improvizației și utilitatea ei în diferite situații de viață. Publicul s-a implicat în demonstrații din teatrul de improvizație, dar și oferind exemple personale.

 

  • Connector 2014 – ANPCDEFP – Atelier de Spokenword Poetry

Un atelier într-un mediu intercultural, în care participanți din mai multe țări au învățat tehnici și instrumente pentru a crea și interpreta o poezie spokenword. Surprinzător, în mai puțin de 6 ore participanții au reușit să creeze o reprezentație captivantă pentru clujeni, plină cu poezie și simțire.

 

  • Toastmasters – Concursul Internațional de Discursuri – Atelier Invitat

În cadrul concursului am practicat câteva tips & tricks din improvizație care sunt de mare ajutor persoanelor care vor să fie mai relaxate când vorbesc în public! Atmosferă relaxantă și multe idei noi!

 

  • Festival Blaj aLive – Atelier de COMUNICARE și ECHIPĂ

În cadrul festivalului facilitatorii noștri au facilitat jocuri de echipă și de interacțiune pentru copiii și tineri. Activitățile noastre au adus o componentă importantă de învățare în mediul relaxant și distractiv al festivalului.

 

  • Zilele Clujului – Atelier de DEZVOLTARE PERSONALĂ

Un atelier în care ne-am testat puterea de concentrare și viteză de reacție prin activități de educație nonformală dedicate copiiilor și tinerilor din Cluj.

 

  • Teambuilding Compania ACCESA

Un teambuilding atipic și plin de energie pentru membrii companiei. Am reușit să ne cunoaștem mai bine și să punem spiritul de echipă la încercare. Toate într-o atmosferă relaxantă și plină de umor!

 

  • Spectacol de improvizație caritabil pentru ”Banca de Alimente FSPAC ”

Membrii Clubului ACTitudine din Education Studio au realizat un spectacol electrizant de improvizație pentru un proiect caritabil al FSPAC. Evenimentul a fost organizat de o mână de studenți pasionați și a avut ca scop strângerea de fonduri pentru ”Banca de Alimente” a Crucii Roșii. Ne-am bucurat să fim parte dintr-o acțiune cu suflet!

 

  • Școala gimnazială specială CRDEII – Atelier de Teatru și Poezie

Împreună cu actorul Bogdan Rădulescu am adus energie prin joc, teatru și poezie. În urma atelierelor, copiii vor susține un spectacol în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

 

Dacă vrei să ne inviți să facilităm un eveniment, un atelier, o prezentare sau pur și simplu vrei să ne binedispunem cu niște activități de educație nonformală, așteptăm să ne contactezi!

Contactează-ne pentru un eveniment