Blog

Ateliere gratuite de Fotografie și Animație Stop Motion

În luna octombrie Education Studio te surprinde cu două noi tipuri de ateliere: fotografie stradală și animație stop-motion. 

Ele fac parte din proiectul ”Vocea” pe care comunitatea din Cluj l-a sprijin prin votul său pe site-ul Com`on Cluj Napoca în primăvara 2015.

Vă mulțumim pentru încredere și vă lansăm invitația la două dintre evenimentele preferate ale toamnei în Cluj!

Atelier de fotografie stradală „Strada prin lentilă”

12064253_1026299224061221_690923687_n

Te simți adesea inspirat de scene pe care le vezi pe stradă? Vrei să dedici o zi să ne arăți cum simți tu orașul? Atunci avem ceva pentru tine!

Înscrie-te la atelierul-concurs de fotografie de stradă susținut de Cristian Ioan duminică, 18 octombrie 2015!

Ne adresăm tinerilor între 18 – 35 de ani, pasionați de fotografie, cu care vom porni într-o vânătoare de impresii pe străzile orașului. Fiecare își va alege câteva fotografii care vor intra într-un concurs. Comunitatea din Cluj poate alege, prin vot, fotografia preferată.

În 23 octombrie poți să îți inviți prietenii la expoziția fotografiilor făcute la atelier.

Cristian Ioan este membru Education Studio și fotograf profesionist de 7 ani. Absolvent de antropologie, Cristian își folosește cunoștințele sale în modalitatea de abordare a subiectelor fotografiilor sale. Îi poți vedea lucrările pe siteul personal: http://cristianioan.ro/

Program

Atelier de fotografie stradală: Duminică, 18 octombrie, 10.00 – 16.30
Eveniment public de prezentare: Vineri, 23 octombrie 2015, 19.00

Locație

Sediul Education Studio, Str. Regele Ferdinand, nr. 30.

Înscrie-te pană în 15 octombrie, completând formularul de mai jos. Locuri limitate!

PARTICIPARE GRATUITĂ!

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”.

 

Animație Stop Motion. Workshop de comunicare și creativitate

12067891_1026299220727888_686325795_n

 Ai auzit de animație stop-motion? Crezi că dacă e vorba de animație, înseamnă că trebuie să ai o grămadă de cunoștințe tehnice ca să o poți realiza? Ei bine, nu-i chiar așa!

  Animația stop-motion sau foto animația e o tehnică prin care dai viață obiectelor. Prin fotografie manipulezi obiectele  și creezi povești. La sfârșit, obții un video care redă povestea obiectelor în mișcare.

  Vrei să lucrăm împreună pentru a crea o poveste pe care s-o împărtășim comunității clujene? Te așteptăm la workshop în weekendul 17 – 18 octombrie la sediul Education Studio! Dacă ai un aparat foto, ia-l cu tine, dacă nu, nu-i bai, sigur are cineva din echipa ta. (Spoiler: vom lucra în echipe) Vom crea filmulețe după scenariile alcătuite împreună, apoi îți vei putea chema prietenii să le vadă în cadrul unui eveniment public, pe 23 octombrie.

Atelierul va fi susținut de Ștefan Dragomir. Ștefan este trainer în cadrul Education Studio. Este absolvent al secției Multimedia din cadrul Facultății de Film, UNATC București.

Program

Atelier partea I : Sâmbătă, 17 octombrie, 10.00 – 17.30
Atelier partea II: Duminică, 18 octombrie, 10.00 – 14.00
Eveniment public: Vineri, 23 octombrie, 19.00.

Locație

Sediul Education Studio, Str. Regele Ferdinand, nr. 30.

 Dacă dorești să devii mai creativ și să îți dezvolți noi abilități distrându-te împreună cu alți tineri faini, te așteptăm la atelier!Înscrie-te pană în 15 octombrie, completând formularul de mai josLocuri limitate!

PARTICIPARE GRATUITĂ!

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”.

Share it on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =