Ateliere de Exprimare prin Mișcare și Dans Creativ

 • March 28th, 2016 6:30 pm
Facebook Page

Dansul creativ se adresează tuturor celor care doresc să se exprime și să se cunoască, prin intermediul mișcării corpului!

 • Dacă ai un ritm rutinar în care îți petreci timpul;
 • Dacă mișcările pe care le faci în timpul unei zile urmează același tipar;
 • Dacă ai părți ale corpului pe care nu le activezi de obicei, și simți nevoia să îți explorezi corpul în toată complexitatea lui, te invităm la dans! Dar nu la orice fel de dans, ci la o mișcare autentică, fără coregrafii prestabilite și care vine din interior!

Conținut

Îți propunem un program de dezvoltare prin Dans Creativ! Programul este alcătuit din ateliere săptămânale care îți dezvoltă:

Cunoștințe:

 • Prin explorare devenim conștienți de diferite părți ale corpului, de modul în care le folosim și descoperim noi modalități de a ne exprima!
 • Prin diferite tehnici de mișcare și dans, prin ascultarea ritmului extern și intern descoperim cine suntem și cum interacționăm cu celelalte persoane.

Atitudini:

 • Înțelegere și acceptare a propriului corp;
 • Curiozitate de explorare;
 • Perseverența de a fi activ într-un program săptămânal dedicat mișcării.

Abilități:

 • De comunicare nonverbală;
 • De a transmite emoții prin intermediul mișcării corpului;
 • De  a fi prezent;
 • De a fi conectat cu celelalte persoane;
 • De a-ți folosi corpul ca și instrument creativ. 

 

 Facilitator

Atelierul este susținut de Cristina Chirnogea.

Cristina a urmat Masteratul de Terapie prin Mișcare și Dans din cadrul Universității Autonome din Barcelona. Facilitează cursuri de dans creativ din noiembrie 2015 și aceasta este prima serie de ateliere pe care o facilitează în cadrul Education Studio. In domeniul dansului și mișcării a experimentat o paletă diverse de stiluri; de la dansuri africare la belly dance, salsa, bachata, forro, dans contemporan, contact improvisation, yoga etc. Însă, cel mai mult practică dansul liber și mișcarea conștientă, datorită posibilității de autocunoaștere și explorare autentică pe care acestea le oferă. E pasionată de civilizații indigene și de ritualurile acestora, de natură și simbolistică, pe care le integrează ca instrumente și tehnici în cursurile pe care le facilitează.

Atelier Demonstrativ

Dacă vrei să afli mai multe despre acest program, te invităm la Atelierul Demonstrativ, care va avea loc, LUNI, 21 martie 2016, orele 18.30 – 20.00, la Studio.

Intrarea este gratuită! Dacă vrei să participi la Atelierul Demonstrativ, lasă-ți numele și adresa de email AICI.

Detalii

Programul de Dans Creativ va dura 2 luni.

Atelierele vor avea loc timp de 8 săptămâni, începând cu 28 martie, în fiecare zi de LUNI, între orele 18.30  – 20.00, la Education Studio.

Studioul se află pe str. Regele Ferdinand, nr. 30, ap. 3, cu intrare din Str. Tipografiei nr. 1. Găsești AICI o imagine care te poate ajuta să ajungi la noi!

Contribuția ta este de 90 de lei/lună ( 4 întâlniri). Vei putea da contribuția ta la începutul fiecărei luni.

 Înscriere

Pentru a participa la Programul de Dans Creativ, completează formularul de mai jos până, cel târziu, în 24 martie.

Vei primi răspunsul nostru pe email, în data de 25 martie, când te vom ruga să ne confirmi locul tău la atelier. Așa că te rugăm să acorzi atenție emailurilor primite în 25 martie și să ne trimiți răspunsul tău!

Formular de înscriere

Te așteptăm!

Cursul de dans ținut de Cristina a fost o gură de aer proaspăt. Am apreciat foarte mult metoda inedită de facilitare a unui astfel de curs, bazată în primul rând pe crearea unui cadru în care să te simți liber să te miști cum dorești, în funcție de muzica pe care o auzeai sau de legăturile pe care le formai cu ceilalți participanți. Cristina simte foarte puternic muzica și dansul, lucru care se reflectă în felul în care își pregătește și își conduce fiecare curs.

Lucian

Share it on