Creative Writing Studio – program de 3 luni

  • October 24th, 2016 6:30 pm

Te tentează scrisul, dar nu ai găsit contextul care să te motiveze să o faci? Sau îți plăcea cândva, dar pentru că ai ales o carieră într-un alt domeniu, te-ai lăsat? Sau scrii în continuare, dar ai vrea să descoperi tehnici noi și oameni cu care să împărtășești procesul?

Te invităm la un program de Creative Writing, ca să te conectezi la trăirile și poveștile tale și să înveți să ți le exprimi, găsindu-ți propria voce. Împreună, vom transforma scrisul într-un instrument personalizat de auto-exprimare. Nu contează dacă scrii zilnic sau dacă folosești pixul doar pentru a semna chitanțe, acest atelier este pentru oricine vrea să se redescopere!

Citește detaliile de mai jos și înscrie-te până, cel târziu, joi, 20 octombrie 2017! Numărul de locuri este limitat, așa că vom prioritiza aplicațiile în ordinea înscrierii.
Te așteptăm cu drag!

Durata

3 luni (Octombrie 2016 – Februarie 2017)
Programul e structurat în 12 ateliere săptămânale. 

Conținut

Atelierul de Creative Writing conține exerciții de scriere creativă și expresivă, activități de introspecție și autocunoaștere, interacțiune cu ceilalți, care îți dezvoltă:

  • creativitatea și flexibilitatea în gândire
  • generarea rapidă de idei noi
  • deschiderea spre o comunicare autentică
  • atenția la detalii
  • motivație de a te dezvolta continuu
  • integrarea ideilor din exterior
  • gândirea critică

Trainer

Atelierul este susținut de Natalia Graur.

Natalia este membră a echipei Education Studio. Este pasionată de scris, teatru, cățărat pe stâncă și de integrarea metodelor artistice în programe de educație non-formală. A absolvit Facultatea de Litere, iar acum este masterandă la Scriere Dramatică. În cadrul Studioului, mai facilitează ateliere dezvoltare personală prin teatru de improvizație, teatru forum, comunicare și team-building.

Puncte forte: experimentează abordări noi ale scrisului | pune întrebările potrivite care te ajută să înveți din experiența prin care ai trecut | prezență caldă și prietenoasă

Odată ce începi să scrii, ți se schimbă perspectiva asupra realității. Necunoscuții de pe stradă devin posibile personaje, fragmentele de discuții pe care le auzi – posibile dialoguri din textele tale, conflictele de la birou le hrănesc pe cele din texte. Devii mai atent, mai curios, mai deschis, mai prezent. Iar când începi să transpui totul în scris, îți descoperi viziuni pe care nu le bănuiai, vezi că memoria ta înregistrează mai mult decât îți dai seama, că ai mai multe resurse interioare decât ți-ai fi imaginat.

Detalii Practice

Atelierele vor avea loc în fiecare zi de luni, de la 18:30 la 21:00, la sediul Education Studio.
Primul atelier se va desfășura luni, 24 octombrie, de la 18:30.

Studioul se află pe Str. Tipografiei nr. 1, Interfon 030, lângă Magazinul Central. Dacă nu știi cum să ajungi, găsești o imagine descriptivă AICI.

Contribuția ta la desfășurarea programului este de 150 de RON/lună și 90 de RON/lună dacă ești student/elev.

Înscriere

Dacă vrei să participi, te rugăm să completezi formularul de mai jos până cel târziu joi, 20 octombrie, și așteaptă răspunsul nostru pe email. Vom avea nevoie de confirmarea ta, astfel încât, dacă renunți, să putem oferi locul altcuiva.

Formular de înscriere

Share it on
>