Teatru de Improvizație – Program ACTitudine ediția 7

  • March 16th, 2017 6:30 pm
Facebook Page

Te-am așteptat!

Proababil ai auzit de teatru de improvizație, ACTitudine, sau sau vrei doar să-ți dezvolți anumite abilități într-un mod antrenant. De-aia ești aici! Ai nimerit bine… noi suntem! Noi suntem cei care, an de an, din 2014, organizăm o experiență de neuitat pentru tinerii și adulții din ACTitudine!

Peste 140 de persoane au absolvit ACTitudine la noi în Studio, adică au învățat să improvizeze, au mers în teambuilding la munte, au râs, s-au împrietenit, și-au dezvoltat multe abilități și au făcut un spectacol de improvizație.

Partea bună? Nu trebuie să vii pregătit cu nimic! Trebuie doar să fii motivat și să fii prezent în program timp de 3 luni. Prezent fizic… căci de prezența reală, ne ocupăm la ACTitudine!

Citește detaliile de mai jos și înscrie-te până, cel târziu, vineri, 10 martie 2017! Numărul de locuri este limitat, așa că vom prioritiza aplicațiile în ordinea înscrierii.

Te așteptăm cu drag!


ACTitudine – un program inovativ de autocunoaștere și dezvoltare prin teatru de improvizație. Programul a fost nominalizat la secțiunea CEL MAI BUN PROIECT DE EDUCAȚIE la Gala Societății Civile Tinere, în 2015.

Durată:

3 luni (martie – iunie 2017)

Conținut:

  • ateliere săptămânale de educație nonformală prin teatru de improvizație (12 în total)
  • un teambuilding de neuitat la munte
  • un spectacol final de improvizație creat de tine și colegii tăi de grupă.

Îți dezvolți:

  • abilitățile de comunicare eficientă
  • spontaneitatea și adaptabilitatea la situații neprevăzute
  • abilitatea de a vorbi în public
  • capacitatea de a lucra eficient în echipă
  • autoacceptarea și acceptarea celorlalți.

Echipa de program 

Programul este coordonat de Maria Cărbunaru, fondatorul ACTitudine. Ateliere vor fi facilitate de Natalia Graur și Andrei Chirilă.

Despre Natalia

Natalia e unul din trainerii care te învăluie în poveste. Facilitează ateliere de Creative Writing, improvizație, și tot ce are, în general, de-a face cu poveste și personaj. A absolvit Facultatea de Litere la Cluj, iar în prezent este masterandă la Scriere Dramatică la Târgu-Mureș.

Puncte forte: pune întrebările potrivite care te ajută să înveți din experiența prin care ai trecut | prezență caldă și prietenoasă | știe trucuri despre cum să creezi un personaj complex și captivant.

Pentru mine, e minunat că în improvizație nu ai altă opțiune decât să fii autentic. Foarte rar avem în viața „normală” un context în care să putem să ne expunem fără să ne fie frică să fim vulnerabili. În care să cunoaștem oamenii așa cum sunt, fără măști sociale. Și când apar blocaje sau provocări, și e firesc să apară, le depășim distrându-ne împreună și ne apropiem și mai mult unii de ceilalți.

 

Despre Chiri

Chiri lucrează în HR și în timpul liber își găsește mereu ceva de făcut. Așa a ajuns să țină traininguri pentru ONG-uri și să fie pasionat de educație. A absolvit licența si masteratul la secția de Filosofie a UBB-ului în Cluj.

Puncte forte: o plaja mare de subiecte despre care îi place să povestească | îi place să ajute oamenii să învețe skilluri noi | gândire critică dezvoltată.

Primul meu șoc a fost când am realizat că nu pot controla situația și trebuie să improvizez. Pe scenă, în fața spectatorilor sau a colegilor de trupă, nu știi ce o sa urmeze. Când înveți să te bucuri de gândul ăsta și să te bucuri de neprevăzut, atunci îți ies probele cele mai faine.

Detalii Practice

Atelierele vor avea loc o dată pe săptămână, începând cu luna martie, într-una din zilele de marți sau joi, între 18.30 – 21.00, la Studio. Repartizarea pentru fiecare grupă se va face în primul atelier.

Primul atelier: joi, 16 martie, ora 18.30.

Studioul se află pe Str. Tipografiei nr. 1, Interfon 30, lângă Magazinul Central. Dacă nu știi cum să ajungi, găsești o imagine descriptivă AICI.

Programul nu se adresează persoanelor cu experiență în domeniul teatrului sau improvizației!

Contribuția ta la desfășurarea programului este de 150 de lei/lună și 100 de lei/lună dacă ești student/elev.

Înscriere

Dacă vrei să participi, completează formularul de mai jos până, cel târziu, vineri, 10 martie, și așteaptă răspunsul nostru pe email. Vom avea nevoie de confirmarea ta, astfel încât, dacă renunți, să putem oferi locul altcuiva.

Formular de înscriere

Detalii despre ediția în engleză:

Improv Theatre – ACTitudine Program – English Edition

Ce spun foștii participanți…

Actitudine a apărut în viața mea într-un moment în care mă simțeam pierdută în multe dintre aspectele existenței mele cotidiene. Eram speriată, incapabilă să fac schimbări și terifiată de lucrurile noi. Și apoi s-a întâmplat Actitudine. Dacă după primele două întâlniri nu eram convinsă că vreau să continui, cea de-a treia m-a acaparat. Totul a început cu un joc aparent simplu, în care trebuia să descoperim lucruri despre ceilalți. Am văzut că nu sunt singură, nici în mentalitate, nici în trăiri. Restul e istorie :))).                                                                                                           Ileana, ACTitudine – Ediția 3.

Share it on