Workshop de Storytelling prin Slam Poetry

  • February 13th, 2016 10:00 am
Facebook Page

Pentru alții, pentru sine,/ Cu imagini și cu rime, / Din privire și din gesturi, / Poți să spui povești în versuri!

Conținut

Workshopul de Storytelling prin Slam Poetry ( Spokenword Poetry) se bazează pe o metodă inovativă dezvoltată de Education Studio prin care poți să te reconectezi la experiențe semnificative din viața ta, și să le transmiți într-o poezie captivantă.

Slam Poetry este o poezie vivantă, atractivă și sinceră pentru că evocă experiențe autentice din viața fiecărei persoane, singurul domeniu în care fiecare dintre noi are cea mai bogată expertiză!

Slam poetry este mai mult decât o formă de poezie, este o mișcare socială care se creează în cadrul unei comunități ce valorifică exprimarea artistică a unor teme de interes actual. Într-o astfel de comunitate, poezia ia forma unei reprezentații, fiind interpretată în fața unei audiențe.

Education Studio își propune să creeze o comunitate vivantă de Slam Poetry în Cluj-Napoca, prin intermediul acestor workshopuri! Iar tu poți să stai la baza aceste comunități!

În cadrul workshopului, îți vei dezvolta:

Cunoștinte:

  • despre istoricul și formatul Slam Poetry;
  • tehnici și instrumente de storytelling;
  • tehnici și instrumente de versificat.
Atitudini și experiențe:

  • autocunoaștere și descoperirea unor experiențe relevante care merită povestite;
  • încredere în sine;
  • entuziasm pentru joacă și poveste.
Abilități:

  • comunicare și vorbit în public;
  • scriere creativă și stortelling;
  • versificare și interpretare.

 

Trainer

Atelierul este susținut de Maria Cărbunaru. Maria realizează workshopuri și traininguri despre expresivitate și coordonează programul ACTitudine – Școala de Improvizație din 2014. A realizat în 2014 un workshop pilot de Storytelling și Slam Poetry, în care participanții au reușit, în doar 6 ore, să creeze o poezie și să o interpreteze în fața unui public.

Detalii

Workshopul va avea loc în 13-14 februarie, la Studio. Studioul se află pe str. Regele Ferdinand, nr. 30, ap. 3, cu intrare din Str. Tipografiei nr. 1.

Program: Sâmbătă, 13 februarie: 10.00 – 17.00

Participarea la workshop nu necesită experiență prealabilă în scris creativ, sau storytelling!  Este un workshop deschis celor care vor să se provoace și să se exprime!

Cotribuția ta la buna desfășurare a workshopului este de 35 de RON.

Înscriere

Dacă vrei să participi, completează formularul de mai jos până în 11 februarie și așteaptă confirmarea noastră pe email.

Formular de înscriere

Te așteptăm!

Share it on