Invisible Conversations - Seară de conectare autentică
vin., 29 nov.
|Cluj-Napoca
Se spune că „prima impresie contează”, dar şi că „nu trebuie să judecăm o carte după coperta ei”. Fără a schimba nici măcar un cuvânt, formăm instinctiv opinii despre ceilalți la prima vedere. ... Dar dacă nu ne putem vedea uni pe alții?
Înscrierea se închide la data de 27 nov. 2024, 20:00
Dată & Locație
29 nov. 2024, 18:30 – 20:30
Cluj-Napoca, Strada Tipografiei 1, interfon 30, Cluj-Napoca 400102, România
Despre eveniment
Se spune că „prima impresie contează”, dar şi că „nu trebuie să judecăm o carte după coperta ei”.
Fără a schimba nici măcar un cuvânt, formăm instinctiv opinii despre ceilalți la prima vedere.
... Dar dacă nu ne putem vedea uni pe alții?
Te invităm la Invisible Conversations un eveniment în cadrul căruia ai ocazia de a cunoaște oameni discutând deschis, cu mai puține preconcepții.
La acest eveniment veți purta discuții pe teme introspective cu alți participanți, dar există un detaliu… Toți participantii vor fi legați la ochi.
Noi ne ocupăm de toate aspectele logistice, tu doar să vii cu deschiderea la experiențe noi și de a crea conexiuni mai profunde cu ceilalți.
Acest eveniment este pentru tine dacă:
Vrei să socializezi lăsând prejudecățile la ușă pentru câteva ore
Ești tânăr - adică ai între 18 și 60 de ani
Ești în căutarea unor conexiuni umane autentice
Ce aducem în acest eveniment:
Un cadru safe și organizat în care vom facilita discuții scurte de cunoaștere între participanți.
Atmosfera va fi prietenoasă și relaxată, încurajând fiecare persoană să se exprime liber și să descopere puncte comune, fiind ghidați de curiozitate.
Când?
29 Noiembrie, de la 18:30 la 20:30
*deadline înscriere 27 Noiembrie ora 20.
Unde?
Education Studio, str. Tipografiei nr. 1, interfon 030
Facilitator
Diana Tihon
Diana este psiholog și consilier în dezvoltare personală. E fascinată de partea de introspecție și insight care reies dintr-un proces de învățare sau explorare și totodată de modalitățile prin care se poate ajunge la acestea și cum pot fi ele integrate în viața de zi cu zi. În acest scop, alături de tehnici psihologice, meditație, exprimare prin scris și dans, a descoperit recent natura ca resursă în explorare cu grijă a propriei persoane.
Matei Busui
Matei este inginer în timpul zilei și facilitator seara și în weekenduri. E pasionat de învățarea prin arte și joacă. A co-facilitat evenimente jucăușe prin Cluj în cadrul grupului Nefiresc (2017-2020). A construit spectacole de teatru senzorial (o formă de teatru experimental) în cadrul trupei Introspect împreună cu colegii din Iași (2017-2020).
Costă?
Participarea este pe bază de donație între 25-60 lei, în funcție de cât simte și poate fiecare. Donațiile vor susține spațiul, facilitatorul și organizația Education Studio în a oferi în continuare evenimente ca acesta.
Ca să participi înscrie-te prin formular ca să știm că vii, deadline înscriere 27 Noiembrie ora 20.
Înscrierea se închide la data de 27 nov. 2024, 20:00